Finanční analýza Metrostav, a.s. - Král, Jan (2007)
Cílem práce je za využítí metod finanční analýzy stanovit finanční situaci podniku Metrostav. V práci bude použita metoda absolutních a rozdílových ukazatelů, poměrových ukazatelů, bankrotních modelů. Bude vypočten ukazatel EVA a provedeno odvětvové srovnání.