Finanční analýza Metrostav, a.s. - Král, Jan; Eisler, Jan, 1947-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem práce je za využítí metod finanční analýzy stanovit finanční situaci podniku Metrostav. V práci bude použita metoda absolutních a rozdílových ukazatelů, poměrových ukazatelů, bankrotních modelů. Bude vypočten ukazatel EVA a provedeno odvětvové srovnání.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses