Hodnocení podnikatelského záměru benzínové čerpací stanice - Nosková, Veronika (2007)
Podnikatelský plán;Podnikatelský záměr;Malé a střední podniky;Specifika MSP,Plánování;Technicko-ekonomická studie;Finanční plán;Strategická analýza Analýza makrookolí;Analýza mikrookolí;Volba podnikové strategie;Porterův model 5-ti sil;PEST analýza;Analýza konkurence;Metody hodnocení investic;Čistá současná hodnota Rentabilita;Rentabilita vlastního kapitálu;Rentabilita investice;Vnitřní výnosové procento;Kritéria posouzení efektivnosti investice;Audit zdrojů a schopností;Syntéza;Podpora malých a středních podniků;Specifika malých a středních podniků;Nevýhody podnikání malých a středních podniků;Podnikatelský projekt;Konkurenční výhoda;Předběžná technicko-ekonomická studie;Studie podnikatelských příležitostí;Analýza trhu;Mapa konkurenčních skupin;Zdroje financování;Odhad budoucích peněžních toků;Určení podnikové diskontní míry;Doba návratnosti;Diskontované peněžní toky;Nediskontované peněžní toky;Benzínová čerpací stanice;Pohonné hmoty;Benzín natural 95;Nafta;Poslání;Vize;Strategické cíle;Bankovní úvěr;Investiční náklady;Plán nákladů;Výkaz zisků a ztrát;Výkaz o cash flow;Průměrné kapitálové náklady