Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Najman, Martin (2007)
Tématem práce je finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Cílem této práce je podat celistvý obraz o finanční situaci podniku v letech 2001 - 2006 na základě analýzy veřejně dostupných účetních výkazů. Součástí práce je i tržní analýza pivovarnictví a mezipodnikové srovnání s největším tuzemským konkurentem - společnosti Pivovary Staropramen, a.s.