Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Najman, Martin; Kislingerová, Eva, 1950-; Nývlt, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tématem práce je finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Cílem této práce je podat celistvý obraz o finanční situaci podniku v letech 2001 - 2006 na základě analýzy veřejně dostupných účetních výkazů. Součástí práce je i tržní analýza pivovarnictví a mezipodnikové srovnání s největším tuzemským konkurentem - společnosti Pivovary Staropramen, a.s.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; pivovarnictví; finanční analýza; diplomové práce; beer industry; financial analysis; master's theses