Využití opčních technik při oceňování podniku - Pospíšil, David; Scholleová, Hana, 1964-; Kopalová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je zaměřena na stanovení hodnoty podniku Global Santa Fe Inc. za účelem fúze se společností Transocean Inc. v roce 2007. V rámci práce je firma GSF oceněna pomocí výnosové, tržní a reálně opční metodiky. Výsledky jsou srovnány a okomentovány. Předmětem posouzení byla i reálná kupní cena podniku.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses