Diplomová práce - Švejda, Jiří (2007)
Práce hodnotí připravenost společnosti na její rozšíření a přesun závodu. Navrhuje, jak by měl být řešen dočasný HR management a jaké by měl mít pravomoce. Demograficky analyzuje novou lokalitu závodu. Práce přináší návod, jak by měly být v budoucnu zpracovány některé pracovně právní dokumenty.