Diplomová práce - Švejda, Jiří; Formánková, Dana, 1972-; Wolfová, Maritna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí připravenost společnosti na její rozšíření a přesun závodu. Navrhuje, jak by měl být řešen dočasný HR management a jaké by měl mít pravomoce. Demograficky analyzuje novou lokalitu závodu. Práce přináší návod, jak by měly být v budoucnu zpracovány některé pracovně právní dokumenty.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; personální management; diplomové práce; personnel management; master's theses