Finanční analýza a mezipodnikové srovnání firmy Plzeňský Prazdroj, a.s., jako východisko pro rozhodování banky o poskytnutí úvěru - Mužík, Jaroslav; Boukal, Petr, 1962-2022; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce předkládá možný postup ratingového hodnocení podniku bankou. Obsahuje zpracování finanční analýzy podniku v obecném pojetí. Tento pohled je nadále zůžen na pohled konkrétního uživatele, v tomto případě se jedná o banku, která by měla být schopna na základě finálního hodnocení podniku rozhodnout, zda tomuto poskytne úvěr. Objektem hodnocení je firma Plzeňský Prazdroj a.s.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; rating; finanční analýza; diplomové práce; credit rating; financial analysis; master's theses