Ocenění společnosti Zentiva N.V. - Lehkoživová, Marcela; Scholleová, Hana, 1964-; Legát, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá oceněním veřejně obchodované společnosti Zentiva N.V. V teoretické části je popsána problematika oceňování podniků, základní východiska a principy. V praktické části je společnost Zentiva oceněna metodou DCF Entity. Cílem práce je zjištění tržní ceny 1 kusu kmenové akcie Společnosti. A na základě tohoto ocenění stanovit, zda aktuální tržní cena akcie odpovídá skutečnému potenciálu Společnosti.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses