Problematika využívání prostředků z fondů EU v období 2007 - 2013 - Toušková, Hana; Tegze, Miron, 1954-; Antoš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Tato práce se zaměřuje na problematiku čerpání finančních prostředků ze strukturálních fondů a Fondu soudržnosti v České republice. Rokem 2007 se započalo nové programové období 2007 ? 2013, ovšem i nadále pokračuje čerpání alokací z období minulého. V úvodních kapitolách jsou charakterizovány cíle a finanční nástroje politiky soudržnosti EU. Následuje analýza současného stavu využívání finančních prostředků z výše uvedených fondů v období 2004 ? 2006 v ČR. Tato analýza představuje základ pro rozbor problémů a rizikových faktorů, které lze očekávat pro období 2007 ? 2013 při realizaci nových operačních programů.
Vedoucí práce: Miron Tegze
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses