Účetní závěrka a uzávěrka - Bienová, Lucie; Cardová, Zdenka, 1951-; Lexová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Teoreticko-metodologická část: obecná úprava účetní závěrky v ČR a podle IFRS, postup při účetní závěrce, regulace účetnictví, modely oceňování Aplikační část: účetní závěrka fiktivní společnosti
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses