Analýza strukturální nezaměstnanosti v České republice - Souček, Vojtěch; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Lapáček, Michal, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Obsahem práce je analýza vývoje stukturální nezaměstnanosti v ČR od roku 1989. Tato nabývá na významu zejména v posledních letech v souvislosti s prodlužující se délkou nezaměstnanosti osob a taktéž i v souvislosti s dlouhodobě odlišnými mírami nezaměstnanosti v jednotlivých regionech. Cílem práce bylo taktéž dokázat, že některé skupiny osob jsou touto nezaměstnaností více ohroženi (osoby se ZPS, Rómové, vězni).
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses