Analýza sociální pomoci jako třetího pilíře systému sociálního zabezpečení - Filipová, Jana; Durdisová, Jaroslava, 1945-; Peter, Radoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Analýza sociální pomoci jako třetího pilíře systému sociálního zabezpečení
Vedoucí práce: Jaroslava Durdisová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses