Řízení internetového projektu - Navrkal, Martin (2008)
Diplomová práce navrhuje komplexní metodiku vývoje webových aplikací, která pokrývá celý životní cyklus internetového projektu. V každé fázi projektu definuje nejdůležitější činnosti, které je třeba zajistit, jejich význam, účel, vzájemnou návaznost a personální složení týmu řešitelů. Druhá část diplomové práce obsahuje empirické ověření navržené metodiky na reálném internetovém projektu WebdesignCity.cz