Řízení internetového projektu - Navrkal, Martin; Brabec, Tomáš; Ondrák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Diplomová práce navrhuje komplexní metodiku vývoje webových aplikací, která pokrývá celý životní cyklus internetového projektu. V každé fázi projektu definuje nejdůležitější činnosti, které je třeba zajistit, jejich význam, účel, vzájemnou návaznost a personální složení týmu řešitelů. Druhá část diplomové práce obsahuje empirické ověření navržené metodiky na reálném internetovém projektu WebdesignCity.cz
Vedoucí práce: Tomáš Brabec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; internet; diplomové práce; Internet; master's theses