Strategické aliance leteckých společností - Veselá, Lucie; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Turnerová, Lenka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Rozebrány jednotlivé typy spolupráce leteckých dopravců od historie po současnost. Především zaměření se na globální alianční spolupráci. Uvedeny a detailněji popsány jednotlivé existující či již zaniklé aliance leteckých společností. Společnost ČSA a otázka volby společnosti pro svůj alianční vstup právě aliance SkyTeam. Uvedeny přínosy a náklady členství v alianci Skyteam. Závěrečné vyhodnocení přínosů a nákladů členství ČSA v této alianci.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses