Nástroje pro automatické testování softwaru - Štolc, Robin (2008)
Cílem práce je seznámit čtenáře s problematikou automatického testování softwaru a jeho podpory softwarovými nástroji. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována teorii testování softwaru, včetně problematiky automatického testování softwaru a jeho softwarové podpory. Praktická část se zabývá dvěma nástroji pro automatické testování softwaru. Tyto nástroje jsou popsány, porovnány podle předem definovaných kritérií, a na základě případové studie je určeno, který z popisovaných nástrojů je pro modelový příklad testovacího projektu vhodnější.