Nástroje pro automatické testování softwaru - Štolc, Robin; Kosejk, Martin; Blažová, Romana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem práce je seznámit čtenáře s problematikou automatického testování softwaru a jeho podpory softwarovými nástroji. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována teorii testování softwaru, včetně problematiky automatického testování softwaru a jeho softwarové podpory. Praktická část se zabývá dvěma nástroji pro automatické testování softwaru. Tyto nástroje jsou popsány, porovnány podle předem definovaných kritérií, a na základě případové studie je určeno, který z popisovaných nástrojů je pro modelový příklad testovacího projektu vhodnější.
Vedoucí práce: Martin Kosejk
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; testování softwaru; bakalářské práce; software testing; bachelor's theses