Aktuální trendy ve vývoji webových aplikací - Vávra, Pavel; Brabec, Tomáš; Růna, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Tato práce popisuje nové trendy, které se objevily v oblasti vývoje webových aplikací během posledních dvou let. Takovými trendy jsou různé technologie a vývojářské postupy, které se nyní v praxi hojně používají, či se právě začínají používat. Práce též obsahuje pokus o předpověď budoucího vývoje v této oblasti. Celkové zaměření je spíše teoretické, hlubší technické podrobnosti nejsou obsaženy.
Vedoucí práce: Tomáš Brabec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses