Využití elektronického časového razítka při implementaci služeb eGovernmentu - Szolár, Martin (2008)
Tato práce je zaměřena na časové razítko a jeho využití ve službách eGovernmentu. Práce je souhrnným materiálem, který poskytuje všechny relevantní informace z různých oblastí k aplikaci řešení časového razítka v eGovernmentu.