Využití elektronického časového razítka při implementaci služeb eGovernmentu - Szolár, Martin; Kunstová, Renata, 1962-; Vašáková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce je zaměřena na časové razítko a jeho využití ve službách eGovernmentu. Práce je souhrnným materiálem, který poskytuje všechny relevantní informace z různých oblastí k aplikaci řešení časového razítka v eGovernmentu.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses