Ocenenie podniku Obchodné domy PRIOR STRED, a.s. - Kuvík, Ivan; Staňková, Anna, 1951-; Klimeš, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práca sa venuje tržnému oceneniu akciovej spoločnosti na Slovensku. Oceňovaná firma pôsobí v oblasti prenájmu nehnuteľností vo forme obchodných plôch vo vybraných regiónoch Slovenskej republiky. Ako základ ocenenia sa využíva strategická analýza, kde sa pojednáva o vývoji prostredia, v ktorom sa sledovaná firma nachádza. Ďalším východiskom je finančná analýza, ktorá sa venuje finančnému zdraviu podniku a spolu so strategickou analýzou ohodnotí princíp nekonečného trvania podniku ? going concern. Základnou metódou ocenenia bola zvolená metóda DCF Entity.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses