Dopad redistribuce a ekonomické výkonnosti na chudobu - Novák, Miroslav; Izák, Vratislav, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce identifikuje a zkoumá vzájemné vztahy mezi veličinami chudoba, redistribuce a ekonomická výkonnost. Je rozdělena do dvou částí. V teoretické části jsou tyto veličiny představeny a blíže rozebrány. V analytické části je zmapována škála ukazatelů, které charakterizují chudobu, redistribuci a ekonomickou výkonnost. Je zde analyzován vztah mezi výší chudoby na straně jedné, redistribucí a ekonomickou výkonností na straně druhé.
Vedoucí práce: Vratislav Izák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses