Investiční pobídky a přímé zahraniční investice v České republice a na Slovensku - Lištiak, Peter; Valach, Josef, 1933-2025; Oceláková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
V práci se hodnotí a srovnává systém investičních pobídek od jeho vzniku do konce roku 2006 v České a Slovenské republice. Posuzují se zde různé metody hodnocení investičních pobídek a analyzují se důsledky zvolené formy veřejné podpory v oblastech: ? přímých zahraničních investic ? nezaměstnanosti ? zpracovatelského průmyslu
Vedoucí práce: Josef Valach
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses