Velkoobchodní trh s elektřinou ve střední Evropě - Schulmeister, Igor (2008)
Práce se zabývá vlastnostmi elektřiny a možnostmi obchodu s ní. Pozornost je věnována zejména způsobu,jakým se prosazuje tržní prostředí při tvorbě velkoobchodní ceny. Dále se zabývá obecnými aspekty trhu a konkrétními jeho aspekty v návaznosti na české prostředí.