Velkoobchodní trh s elektřinou ve střední Evropě - Schulmeister, Igor; Brada, Jaroslav, 1964-; Smutný, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá vlastnostmi elektřiny a možnostmi obchodu s ní. Pozornost je věnována zejména způsobu,jakým se prosazuje tržní prostředí při tvorbě velkoobchodní ceny. Dále se zabývá obecnými aspekty trhu a konkrétními jeho aspekty v návaznosti na české prostředí.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; energie; velkoobchod; elektřina; diplomové práce; energy; wholesale trade; electricity; master's theses