Implementace elektronické podatelny v rámci projektu Informačního systému pro vrchní a krajské soudy - Hejl, Pavel (2008)
Cílem práce je zdokumentovat déle než rok trvající proces implementace elektronické podatelny v rámci Informačního systému pro vrchní a krajské soudy a vysvětlit vazby podatelny na ostatní části systému. V první části uvádím základní informaci o implementační platformě systému ? Lotus Notes, v následující kapitole práce se pak zaměřuji na nejdůležitější informace o systému IS VKS. Třetí, nejdůležitější část práce, se věnuje analýze procesů podatelny a jejich optimalizaci, návrhu nových vazeb podatelny s IS VKS a dále pak samotným technologickým zpracováním nového modulu. Závěrečné kapitoly práce pak hodnotí úspěšnost implementace z hlediska zlepšení efektivity práce na podatelnách a shrnují dosažené výsledky celé práce.