Implementace elektronické podatelny v rámci projektu Informačního systému pro vrchní a krajské soudy - Hejl, Pavel; Kunstová, Renata, 1962-; Fuxa, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem práce je zdokumentovat déle než rok trvající proces implementace elektronické podatelny v rámci Informačního systému pro vrchní a krajské soudy a vysvětlit vazby podatelny na ostatní části systému. V první části uvádím základní informaci o implementační platformě systému ? Lotus Notes, v následující kapitole práce se pak zaměřuji na nejdůležitější informace o systému IS VKS. Třetí, nejdůležitější část práce, se věnuje analýze procesů podatelny a jejich optimalizaci, návrhu nových vazeb podatelny s IS VKS a dále pak samotným technologickým zpracováním nového modulu. Závěrečné kapitoly práce pak hodnotí úspěšnost implementace z hlediska zlepšení efektivity práce na podatelnách a shrnují dosažené výsledky celé práce.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; Lotus Notes; diplomové práce; Lotus Notes; master's theses