Inovace řešení oblasti HR - Beran, Jiří; Žid, Norbert; Horová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Ve své práci se snažím shrnout vývoj personálních informačních systémů, porovnat poskytovaná řešení od známých společností vyvíjejících software a dále čtenáře detailně seznámit s jedním řešením, s jeho inovovaným řešením a s jednou ojedinělou funkčností, kterou toto řešení poskytuje. Touto funkčností je sledování znalostí zaměstnanců za účelem rychlejšího vytváření pracovních týmů, které se v jistých typech společností často mění.
Vedoucí práce: Norbert Žid
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses