VÝBĚR FORMY PODNIKÁNÍ JAKO ZÁKLAD DAŇOVÉ OPTIMALIZACE - Safínová, Eva; Láchová, Lenka, 1959-; Weberová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato diplomová práce se zabývá rozdíly, které se objevují ve zdanění fyzických a právnických osob. Konkrétně zaměřuje na porovnání zdanění osoby samostatně výdělečně činné se zdaněním společnosti s ručením omezeným. Porovnávání je zaměřeno především na právní stav před a po reformě veřejných financí od 1.1.2008. Součástí práce je i analýza daňového zatížení podnikatele v letech 2004 ? 2007.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; malé a střední podniky; živnostenské podnikání; diplomové práce; small and medium-sized enterprises; business enterprises; master's theses