Elektronické mýtné - Kudela, Jan; Zelený, Lubomír; Eisler, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Ze silniční dopravy se přechází k jejich negativním účinkům, externality, externí náklady jako znečištění ovduší, kongesce..Dále nástroje zpoplatnění silniční přepravy ,silniční daně, uživatelské poplatky, mýtné, elektronické mýtné, mikrovlnná a satelitní technologie, zpoplatnění v Evropské Unie, Německo, Rakousko, Švýcarsko, mýtné v Londýně, elektronické mýtné v České republice, výběrové řízení, Kapsch, faktory výběru, způsoby platby, kontrola plateb mýtného, zpoplatnění na silnicích 1.třídy, mýtné kalkulace.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; silniční daň; diplomové práce; road traffic tax; master's theses