Získávání, výběr a stabilizace zaměstnanců - Hrdinová, Kateřina (2008)
Diplomová práce pojednává o metodách získávání, výběru, adaptaci a stabilizaci zaměstnanců ve společnosti SAHM s.r.o. Teoretická část shrnuje obecné poznatky k dané problematice, praktická část popisuje personální útvar společnosti, jím prováděné personální činnosti, metody získávání a výběru zaměstnanců, jejich následnou adaptaci a stabilizaci. Praktická část též analyzuje a hodnotí přístupy a probíhající procesy a nabízí doporučení, jak zefektivnit personální aktivity týkající se získávání a výběru zaměstnanců a jak vylepšit proces adaptace a stabilizace pracovníků.