Získávání, výběr a stabilizace zaměstnanců - Hrdinová, Kateřina; Kleibl, Jiří; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce pojednává o metodách získávání, výběru, adaptaci a stabilizaci zaměstnanců ve společnosti SAHM s.r.o. Teoretická část shrnuje obecné poznatky k dané problematice, praktická část popisuje personální útvar společnosti, jím prováděné personální činnosti, metody získávání a výběru zaměstnanců, jejich následnou adaptaci a stabilizaci. Praktická část též analyzuje a hodnotí přístupy a probíhající procesy a nabízí doporučení, jak zefektivnit personální aktivity týkající se získávání a výběru zaměstnanců a jak vylepšit proces adaptace a stabilizace pracovníků.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses