Přínosy a rizika internetu - Hrnčíř, Jan (2008)
historie a vývoj internetu, historie a využití internetu v ČR, přínosy a rizika, internetové bankovnictví, typy připojení, bezpečnostní rizika, hrozby a ochrana proti nim, počítačové viry, útoky, spyware, spam, prevence infiltrace počítače, zabezpečení internetového bankovnictví v ČR, uživatel internetu jako nepřítel sebe sama