Přínosy a rizika internetu - Hrnčíř, Jan; Švagr, Alexej, 1943-; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
historie a vývoj internetu, historie a využití internetu v ČR, přínosy a rizika, internetové bankovnictví, typy připojení, bezpečnostní rizika, hrozby a ochrana proti nim, počítačové viry, útoky, spyware, spam, prevence infiltrace počítače, zabezpečení internetového bankovnictví v ČR, uživatel internetu jako nepřítel sebe sama
Vedoucí práce: Alexej Švagr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; internet; bakalářské práce; Internet; bachelor's theses