Optimalizace distribučních cest - DLC Napajedla, a.s. - Marek, Mojmír (2008)
Práce má za úkol nastínit možné směry optimalizace rozvrhu distribučních cest. Nástrojem je vhodně konstruovaný model, který se stane součástí aplikace. Aplikace vychází z programů MS Excel a LINGO. Zadání a následné řešení práce má podobu projektu. Předmětem není pouze vytvořit statický model (aplikaci). Práce také vychází z připomínek a požadavků zadavatele.