Optimalizace distribučních cest - DLC Napajedla, a.s. - Marek, Mojmír; Pelikán, Jan, 1943-; Fábry, Jan, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce má za úkol nastínit možné směry optimalizace rozvrhu distribučních cest. Nástrojem je vhodně konstruovaný model, který se stane součástí aplikace. Aplikace vychází z programů MS Excel a LINGO. Zadání a následné řešení práce má podobu projektu. Předmětem není pouze vytvořit statický model (aplikaci). Práce také vychází z připomínek a požadavků zadavatele.
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses