Analýza postavení firmy Apple Computers INC. a vybraných výrobků na trhu - Holdberh, Barys; Malý, Václav; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Analýza postavení firmy Apple Computers INC. a vybraných výrobků na trhu(iPod,iPhone,iTunes)
Vedoucí práce: Václav Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses