Hodnocení reorganizace hotelového zařízení - Krajňáková, Lucie; Dědina, Jiří, 1955-; Bednářová, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce řeší, zda reorganizovat hotelové zařízení vybudováním Wellness, popř. Wellness&Spa centra. Návrh variant je docílen na základě externí analýzy hotelového trhu v České republice a Karlových Varech a interní analýzy hotelového zařízení spolu s marketingovým výzkumem v něm.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketingový výzkum; diplomové práce; marketing research; master's theses