Analýza dopadu daňových úlev na velikost daňové povinnosti neziskových organizací v rámci jejich přímého zdanění - Doušová, Andrea; Slintáková, Barbora; Weberová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Předmětem práce jsou daňové úlevy poskytované neziskovým organizacím v rámci jejich přímého zdanění (v ČR). V práci je analyzován dopad daňových úlev na velikost daňové povinnosti konkrétního neziskového subjektu (občanského sdružení). Pomocí výsledků analýzy u konkrétního subjektu je hodnocen dopad daňových úlev obecně, pro celý neziskový sektor.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; neziskový sektor; neziskové organizace; diplomové práce; nonprofit sector; nonprofit organizations; master's theses