Hodnocení efektivnosti a strategické plánování v neziskových organizacích - Horská, Eva; Slintáková, Barbora; Dvořáková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá procesem hodnocení efektivnosti neziskových organizací a tvorbou strategického plánu jejich budoucí činnosti. Obsahuje stručnou charakteristiku neziskového sektoru a jeho produkce, vymezení pojmů efektivnost, strategie, strategické plánování etc. V prvních dvou kapitolách jsou shrnuty některé existující metody hodnocení efektivnosti neziskových organizací a popsán postup a principy sestavení strategického plánu. Ve třetí kapitole jsou teoretické poznatky aplikovány na konkrétní neziskovou organizaci.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; neziskový sektor; diplomové práce; nonprofit sector; master's theses