Simulační modelování výnosnosti investic do podílových fondů - Lebeda, Jiří; Kuncová, Martina, 1974-; Fialová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této práce je simulace výnosnosti investic vložených do podílových fondů.V samotné práci bude budoucí výkonnost podílových fondů odhadnuta třemi metodami. Dvě z nich vycházejí čistě z minulosti: simulace a statistická predikce budoucích hodnot časové řady. Posledním použitým přístupem bude simulace zohledňující současné vyhlídky fondů do budoucnosti.
Vedoucí práce: Martina Kuncová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses