Externí a interní audit, principy a vztahy - Bednář, Miroslav; Králíček, Vladimír, 1952-; Janda, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce přibližuje externí a interní audit v kontextu jejich vývoje. Zabývá se koncepcemi, principy a vztahy mezi externím a interním auditem. Primárním výsledkem je popis důsledků, které plynou uživatelům účetních závěrek z existence externího a interního auditu v podniku.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; interní audit; externí audit; audit; diplomové práce; internal auditing; external auditing; auditing; master's theses