Ochrana spotřebitele v oblasti bankovních služeb - Kadeřávková, Andrea (2008)
Tato diplomová práce řeší problematiku ochrany spotřebitele v České spořitelně, a.s. Je koncipována ze dvou pohledů - z pohledu samotné banky a z pohledu jejich klientů. Cílem je komplexně prověřit danou problematiku a seznámit s úrovní ochrany spotřebitele ve výše uvedené bance.