Ochrana spotřebitele v oblasti bankovních služeb - Kadeřávková, Andrea; Horová, Olga; Urbanová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato diplomová práce řeší problematiku ochrany spotřebitele v České spořitelně, a.s. Je koncipována ze dvou pohledů - z pohledu samotné banky a z pohledu jejich klientů. Cílem je komplexně prověřit danou problematiku a seznámit s úrovní ochrany spotřebitele ve výše uvedené bance.
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses