Analýza nadrozměrné přepravy VOSS International s.r.o. v období 2004 ? 2007 - Vorlíček, Jiří; Novák, Radek, 1960-; Vichra, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem mé diplomové práce byla analýza nadgabaritní (nadrozměrné) přepravy, jako jednoho z přepravních oborů. Důraz byl kladen na zpracování z praktického pohledu jedné firmy v tomto oboru podnikající (VOSS International s.r.o.). Na základě společností poskytnutých dat byla provedena hloubková analýza vytyčených problémových oblastí za období 2004 - 2007, z jejíž výsledků a v Syntetické části práce předložených závěrů byly společnosti VOSS International s.r.o. poskytnuty návrhy a doporučení ke zefektivnění činnosti firmy v této oblasti.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses