Kreativní účetnictví - Zahrádková, Petra (2008)
Tato diplomová práce se zabývá vymezením technik, které mohou vést k vykazování nesprávného obrazu o finanční situaci a výkonnosti podniku. Popisuje praktiky jak window dressingu, tak mimobilančního financování. Uvádí, jak tyto metody ovlivní roční účetní výkazy a možná rozhodování jejich uživatelů. Zabývá se také možností jejich odhalování a případné prevence.