Kreativní účetnictví - Zahrádková, Petra; Pelák, Jiří, 1977-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato diplomová práce se zabývá vymezením technik, které mohou vést k vykazování nesprávného obrazu o finanční situaci a výkonnosti podniku. Popisuje praktiky jak window dressingu, tak mimobilančního financování. Uvádí, jak tyto metody ovlivní roční účetní výkazy a možná rozhodování jejich uživatelů. Zabývá se také možností jejich odhalování a případné prevence.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses