Dlouhodobý hmotný majetek - Kavalírová, Zuzana; Cardová, Zdenka, 1951-; Novotný, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tématem diplomové práce je koloběh dlouhodobého hmotného majetku ve firmě. Zabývá se především pořízemím majetku formou leasingu, přičemž srovnává účtování leasingu na základě českých předpisů a IFRS. Další části jsou věnovány pořízení, ocenění, odepisování a vyřazení dlouhodobého hmotného majetku.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; leasing; diplomové práce; leasing; master's theses